Private label schoenenservice

Wij zijn de beste schoenenfabriek als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe monsters. Elk jaar maakt ons business development team een reis naar de Europese landen en de Verenigde Staten, niet alleen om deel te nemen aan de jaarlijkse tentoonstellingen, maar ook om de meest recente schoenentrend te ontdekken. Op die manier zorgen we ervoor dat we nooit de trend missen. Het ontwerpteam ontwerpt vervolgens meer dan 200 nieuwe artikelen op basis van populaire trends voor onze klanten. Onze sterke en professionele ontwikkelingsteams zijn in staat om de verzoeken van klanten in minder dan een week te ontwikkelen. De foto onderaan is een van onze showrooms voor onze nieuw ontwikkelde schoenstalen.
Wij bieden ook one-stop kwaliteitscontrole en hebben meer dan 50 leden in ons kwaliteitscontrole (QC) team. Al meer dan twintig jaar van internationale handel zaken, zijn wij vrij gelijkaardig met alle internationale vereisten van de productenkwaliteit en ervoor te zorgen onze producten belangrijke milieu-eisen in elk land passen. Nadat de productie is voltooid, zullen wij beginnen met het verschepen van uw private-label & aangepast schoeisel naar uw hand. Dit proces kan variëren van twee weken tot drie maanden, afhankelijk van de hoeveelheid en de ontwerpen.
 

Vaak gestelde vragen


Productontwikkeling en bemonsteringsproces
1Hoe begin ik mijn private label schoen proces?
U kunt uw ontwerpen, materialen, hoeveelheden, schetsen of beeldreferenties aan ons voorleggen via het Contactformulier. U kunt ons ook e-mailen op hello@bestshoefactory.com. Over het algemeen reageren we binnen 12 uur.
2Wat is de procedure voor het maken van schoenmonsters?
Dit is de volgende stap die je moet doen bij het maken van je private label schoen. Na het krijgen van uw schoen informatie en eis, kunnen we beginnen met het maken van de eerste monster voor u om te controleren of we voldoen aan uw eis.
3Hoe lang duurt de bemonstering?
Afhankelijk van uw specifieke eisen, zoals zool, buitenzool, en materialen, al dan niet van leer. Gewoonlijk duurt het proces 1-2 weken voor wij uw eigen schoen levend maken.
4Hoe lang duurt het om het monster naar mij te verzenden? En hoeveel kost het?
Gewoonlijk, duurt het het verschepen proces ongeveer 3-5 dagen van China aan om het even welk land. De verzending van schoenen kost meestal 20-50 dollar, afhankelijk van de locatie.
5Hoeveel kost een steekproef?
Afhankelijk van de vele aspecten. Gewoonlijk rekenen wij 2 keer de productieprijs aan voor de bemonstering. Bijvoorbeeld, als de leveringsprijs 20 dollar is, rekenen wij 40 dollar voor steekproef. Wij helpen onze klanten altijd graag groeien en vaak bieden wij gratis bemonsteringsdienst aan!
6Gratis schoenenmonsterdienst?
Wij helpen onze klanten altijd graag groeien en vaak bieden wij gratis bemonsteringsdienst aan!
7Wat is onze minimum bestelhoeveelheid (MOQ)?
Meestal nemen we 120 paar lederen schoenen als onze MOQ, en 500 paar in ander materiaal zoals PU en Canva sas MOQ. Maar wij zijn zeer flexibel met deze hoeveelheidseis. Voor schoenen uit het topsegment, bijvoorbeeld welted schoenen van goed jaar (die gewoonlijk tegen 500 dollar marktprijs worden verkocht en 40-50 dollar voor onze leveringsprijs), zijn wij in staat om zo kleine bestelling te nemen als 10 paar.
 
 
Het bedrijf
1Hoe lang zit je al in de schoenenindustrie?
Alimao schoenen China is in de schoenen industrie voor meer dan 24 jaar, sinds 1998. In de loop van het jaar hebben wij solide relaties opgebouwd met klanten over de hele wereld, die ons helpen in een gezonde zakelijke conditie te blijven.
2Waar zijn uw fabrieken gevestigd?
Wij hebben fabrikanten in Wenzhou, de stad van het schoeisel in China, en Guangzhou, China. We hebben ook een kantoor in New York, om dichter bij onze klant te zijn. Wij werken ook samen met meer dan 60 schoenfabrikanten in China om onze klanten een breed gamma van producten te kunnen aanbieden.
3Wat voor soort schoeisel kun je maken?
Dankzij onze gedecentraliseerde productiestrategie kunnen wij onze klanten een breed assortiment schoenen aanbieden. Op dit moment kunnen we leren schoenen, PU schoenen, synthetisch leren schoenen, dress shoes, casual schoenen, canvas schoenen, kinderschoenen, mannen schoenen, vrouwen schoenen, laarzen, driver schoenen, enz. Wij kunnen elk type schoeisel produceren, behalve schoenen met hoge hakken.