Alimao Footwear Inc.

Alimao Inc. is een private label schoenenfabrikant, opgericht in 1998, met meer dan 400 werknemers. Alimao's dochterondernemingen omvat Zhongxi schoeisel Import en export bedrijf, Oufeichi mode Hongkong, Guangzhou Huayu schoenenfabriek, Youli schoeisel ontwikkeling centrum. Wij hebben fabrikanten in zowel Wenzhou als Guangzhou voor meerdere doeleinden. Wij exporteren elk jaar meer dan 4.000.000 paar schoenen van hoge kwaliteit naar onze klanten over de hele wereld. Oufeichi International Hong Kong is een buitenlandse handelsmaatschappij, die de submaatschappij van Alimao Footwear is. Als een van de grootste schoenenexporteurs in China, omvatten onze hoofdactiviteiten Schoeisel OEM, ODM Service, Schoeisel Fabricage en Import en Export Handel.
In de loop der jaren hebben wij solide relaties opgebouwd met honderden klantbedrijven op vijf continenten en hebben wij onze reputatie over de hele wereld gevestigd. Belangrijker nog is dat wij ernaar streven schoenen van de beste kwaliteit voor onze klanten te produceren. Momenteel, hebben wij en collectieve productielijnen in gebieden met inbegrip van Guangdong, Wenzhou, Fujian, Chongqing gevestigd, en de centra van de opstellingskwaliteitscontrole in deze gebieden. Wij hebben hoge eisen gesteld aan ons kwaliteitscontroleteam en verkoopteam om de behoeften van onze klanten kenbaar te maken, en ervoor te zorgen dat wij consequent de beste kwaliteit van onze producten leveren. Het vertrouwen van de klant maakt ons, en wij maken onze klanten.Alimao volgt de filosofie van CEO Mr.Huang. Wij staan erop dat win-win samenwerking de meest solide en duurzame relatie tussen ondernemingen is.

Private Label Schoenfabriek China

Wij doen allerlei aangepaste schoenen & privé etiketschoenen van kinderschoenen aan de schoenen van het Luxeleer, kunnen onze fabrieken elk type van schoen voor klanten maken. Onze belangrijkste en meest professionele producten zijn private label schoenen, op maat gemaakte schoenen, luxe lederen schoenen, kinderschoenen, Oxford & Derby schoenen, dameslaarzen, veterlaarzen, loafers, een enkele schoen, heren en dames casual schoenen, sandalen, bootschoen, klompen, en sneakers. Wij noemen onszelf de beste schoenenfabriek omdat wij de meest flexibele productieoplossingen bieden aan onze klanten over de hele wereld.
Het bedrijf heeft klanten in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië en Azië, en heeft meerdere handelsafdelingen om in contact te komen met bezoekers van over de hele wereld, en heeft professioneel ontwerp- en ontwikkelingspersoneel voor elke markt om producten te ontwikkelen die geschikt zijn voor verschillende markten, en ernaar te streven aan de behoeften van de klant te voldoen. Na meer dan 20 jaar van accumulatie, hebben wij fundamenteel de werkende wetten en de tendensen van de manierontwikkeling van de wereldmarkt beheerst, en onze producten kunnen aan de behoefte van elke cliënten voldoen door beste oplossing te verstrekken voor het beginnen van een schoenlijn.

Milieucertificaten

SCHOENMONSTERS